Betalingsmogelijkheden

iDEAL
Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen Nederlandse bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDEAL.

Bankoverschrijving
Je ontvangt van ons een bevestigingsemail met het ordernummer, factuurbedrag en ons bankrekeningnummer. Je vult bij je eigen bank de benodigde gegevens in via bankoverschrijvingsformulier of telebankieren. Zodra de betaling op onze rekening is ontvangen ontvang je daarvan bericht.  

  Nederlands rekeningnummer                     Buitenlands rekeningnummer
op naam van: A. van Zetten-Dortants VOF   A. van Zetten-Dortants VOF
rekeningnummer    IBAN NL84 INGB 0007 1363 50   IBAN NL84 INGB 0007 1363 50
Bank ING bank    BIC  INGBNL2A


PayPal en CreditCard
PayPal is één van de veiligste, en de meest gebruikte manier om te betalen op het internet. Je besteling is zelfs volledig verzekerd! Je kunt met jouw bankrekening betalen, (via een vooraf aangemaakte- of een ter plekke aan te maken PayPal-rekening), of met een Creditcard, (zonder verdere registratie), door de button ‘Paypal/Creditcard’ te kiezen bij het afrekenen, en een keuze te maken tussen Paypal of Creditcard. Let op: PayPal en CreditCard berekenen een toeslag, deze zie je voordat je betaalt.

Kortingscodes
Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat je de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. 

Giropay
Giropay is snel uitgegroeid tot de meest geaccepteerde online betaalmethode van Duitsland en is beschikbaar voor alle consumenten met online bankieren. Consumenten betalen in de eigen bankomgeving, waar de betalingen direct worden verwerkt.

Bancontact 
Bancontact (voorheen Bancontact/MrCash) is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten. Betalingen voor zowel online als offline aankopen worden gefaciliteerd. Meer dan 80% van de Belgische webshops biedt Bancontact aan als betaalmethode.

Altijd de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Altijd de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief