• ✔️ 100% Handgemaakt
 • ✔️ Duurzame & Weerbestendige Kussens
 • ✔️ 5 jaar garantie
 • ✔️ Gratis inmeten in NL, BE en Nordrhein Westfalen

Caravan kussens 

sierkussens voor op de boot

Op zoek naar Caravan kussens?

Bent u op zoek naar kussens voor in bijvoorbeeld uw caravan, vouwwagen of campingstoelen? Zoek dan niet verder! Outdoorkussens.eu heeft een uitgebreid assortiment kussens. Ook het op maat maken van kussens is een optie. Vraag hiervoor een offerte aan.

Op zoek naar caravankussens die uw caravan als thuis laten voelen? Onze caravankussens zijn 100% handgemaakt en zorgen voor een perfecte pasvorm. We komen zelfs naar u toe om de maat op te nemen, gratis! En niet alleen dat – onze caravan kussens zijn ook gebouwd om lang mee te gaan met een 5 jaar garantie om u vrede te geven. Dus, of u nu caravant in de regen of koesteren in de zon – onze caravan kussens zijn zowel duurzaam en weerbestendig. Vraag vandaag nog een offerte aan om uw caravan volledig tot zijn recht te laten komen!

Kussens voor in de caravan

Laat ons uw caravan visie tot leven brengen! Met comfortabele caravan kussens op maat gemaakt, garanderen wij een perfecte pasvorm en een garantie van 5 jaar om de duurzaamheid te garanderen. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en zie uw caravan voor uw ogen transformeren!

Offerte Aanvragen

Naam
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Voeg hier foto's van uw loungeset, bank of huidige kussens toe zodat we voor u een zo'n goed mogelijke offerte kunnen opmaken.

  Handgemaakt

  Alle pallet- en sierkussens worden 100% met de hand op maat gemaakt in ons eigen atelier!

  Gratis inmeten

  Geen gedoe met meten! Wij komen graag bij u op bezoek om de kussens geheel kosteloos voor u op te meten.

  5 jaar garantie!

  Wij bieden standaard 5 jaar garantie op onze kussens, leer en meubelstoffen.

  Duurzaam

  Onze producten zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn ook nog eens weersbestendig.

  Inspiratie opdoen?

  Wilt u graag wat opgeleverd werk van ons zien? Hieronder kunt u een aantal van onze afgeronde projecten zien. Bekijk deze pagina om meer inspiratie op te doen. Doordat wij kussens volledig op maat kunnen maken is alles wat u maar wenst mogelijk.

  HORECA-kussens-op-maat