• ✔️ 100% Handgemaakt
  • ✔️ Duurzame & Weerbestendige Kussens
  • ✔️ 5 jaar garantie
  • ✔️ Gratis inmeten in NL, BE en Nordrhein Westfalen

Meet the people behind outdoorkussens.com

Ons team – in het atelier

Over ons

Outdoorkussens is een modern allround naaiatelier dat gespecialiseerd is in de productie van Loungekussens, Terraskussens, Sierkussens, Ligbedkussens, Tuinkussen, Zitzakken, Bootkussens en Caravankussens.

Wij stofferen in grote en kleine aantallen binnen- en buitenkussens voor bedrijven en particulieren, altijd naar wens van de klant en volledig op maat. Door ons grote assortiment, de vele voorraden en de uitgebreide mogelijkheden in afwerking slagen onze klanten bijna altijd in hun keuze. We zijn flexibel en kunnen goed reageren op ontwikkelingen in de markt.

Onze producten worden geleverd tegen een betaalbare prijs. Het laten maken van kussens is misschien iets duurder, maar met het grote aanbod op de markt is de kwaliteit van veel andere kussens vaak slecht en daar ben je op de lange termijn zeker niet voordeliger mee uit. De kwaliteit van onze kussens is veel beter en duurzaamheid verdient zich uiteindelijk snel terug.

Wil je een goede kwaliteit kussens? Dan zoeken we binnen jouw budget naar de beste oplossing.

Wij zijn betrokken bij onze klanten, denken graag mee in oplossingen en geven je graag advies. Een goede nazorg is voor ons ook heel belangrijk.

Heb je behoefte aan staalboeken met stoffen en foto’s? Wij sturen je ze graag toe. Natuurlijk kun je ook onze showroom komen bekijken in Landgraaf (Limburg). Daar krijg je een duidelijk overzicht van de diverse stoffen voor binnen- en buitenprojecten en productinformatie van diverse leveranciers.

Wil je meer weten over onze aanbiedingen en acties? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten om te profiteren bij nieuwe bestellingen.

Bekijk de inspiratievideo over Outdoorkussens